Etiketler

30 Nisan 2013 Salı

Şekilli Delgeçler (Şekilgeçler) ve Damgalar

Damga ve delgeçler kırtasiye malzemeleri içinde en sevdiklerim.O yüzden gördükçe alıyorum.Bir çok yerde de kullanıyorum,en çok da hediye paketlemede.








 




Bu damgaları Tchibo'dan almıştım.


Şirinler temalı damgaları ise Ebay'den aldım.


Burdaki 4 tane yılbaşı temalı olanlar da Ebay'den



Bu delgeçler ise ayrı güzel,ama artık almamaya çalışıyorum.Kutularına sığmıyorlar.







18 yorum:

  1. Yine harika şeyler bulmuşsunuz vallahi hepsine bayıldım yine.. Ebay dan ben de zaman zaman alışveriş yaparım ve güvenirim hemen tekrar ziyaret edeceğim siteyi.. Selam ve sevgilerle..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Bence de güvenli bir yer ebay.

      Sil
  2. damgalara bende bayılıyorum. ilkokuldayken gidip alır defter kenarlarını süslerdim. aklıma geldi bulursam alayım :) bu kırtasiye aşkı bambaska hele de ben gibi lisanslı ürün delisi olunca . bugün şirinler serili kalemler, silgi, kalemtıraş,yumurtlayan kalemler aldım :D eminim ki kullanmya kıyamayacagım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen damgaları çok severim ben de.Lisedeyken kendi defterlerim dışında arkadaşlarımınkini bile süslüyordum çaktırmadan.Sen de güle güle kullan aldıklarını canım.Ben de aldım şirinlerin kalemlerini falan.

      Sil
    2. sağol canım sende güle güle kullan :)

      Sil
  3. Kırtasiye malzemelerini çok severim:)Bu blog da çok güzel düşünülmüş.Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzeetlerle ilgili paylasım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Ben de bakıyorum hemen blogunuza.

      Sil
  4. Kız ben senin bloğa ne zaman gelsem farklı şeylerle karşılaşıyorum. sen bunları nerelerden buluyorsun. Hepsi çok güzel çok şahaneler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Uzun zamandır hobi malzemelerine takmış durumdayım.Çarşıya çıkınca gözüm başka bir şey görmüyor.

      Sil
  5. senin ve benim tchibo aşkımız nolucak böyle bilmiyorum... şekilli büyük delgeçten ve damga setinden ben de almıştım ;-) en son da nehir'e ressam sehpası, ipe dizme oyuncağı ve kek kalıbı sipariş verdim :-))) kargom geldiginde paylaşırım muhakkak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım ne olacak bizim halimiz.Ben damgayı geçen sene almıştım bu seneki damgayı bulamadım malesef ne internette ne de mağazalarda.Sen de güle güle kullan aldıklarını merakla bekliyorum.

      Sil
  6. bu arada ne zamandır sormak aklımda; tüm bu oyuuncakları hep kendin için ve d ehediye olarak mi yapiyorsun canim? sattiklarin da oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk başlarda hediye olarak yapıyordum ama sonra satmaya başladım.Didim'de dükkanım var orda satıyorum.Çünkü 1500e yakın oyuncak örmüşüm.Örmeden de duramıyorum o yüzden satmasam olmazdı.

      Sil
  7. çılgınsın gerçekten bukadar çok malzemeyi nerde saklıyorsun bende merak ettim :D delgeçler ve şekilli makasları bende çok seviyorum geçenlerde keçelerim için aldım fakat keçeleri kesmediler üzüldüm ama yinede iyiki almışım farklı yerlerde çok işime yaradılar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma Mine'cim.Artık sığmıyorlar hiç bir yere.Odam tuhafiye dükkanı gibi oldu.Keçeyi kesmek için sürfile makası alman gerek.Senin aldıkların sadece kağıt,karton vs keser.Bende de var onlardan çok şirinler ama keçe kesmiyorlar.O yüzden gittim tuhafiyeden keçe kesen makas aldım.

      Sil
    2. evet sonunda bende öyle yapacağım ama yakın değil bana çarşı bekliyorum boş bir an bakalım :D

      Sil
  8. harika canim. birgun didim'e yolumuz duserse dukkanina ugramayi ve seninle tanismayi cok isterim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevinirim.Tanışmayı çok isterim.Yolunuz düşerse beklerim mutlaka.

      Sil