Etiketler

22 Nisan 2013 Pazartesi

Bu Hafta Aldıklarım (Hobi Alışverişi 12)


Didim'e gitme vaktim yaklaştığı yine.Ben de eksiklerimi almak için her gün dışardaydım.Önce Kızılay'a gittim epey dolaştım.Bir gidince saatler nasıl geçiyor anlamıyorum.Bunları ordan aldım.




 Bu balkabağından bende vardı.Arkadaşım çok beğenince ona da aldım.

Daha sonra sosyete pazarına gittim aşağıdakileri de oradan  aldım. mantar koleksiyonuma yeni mantarlar eklendi.


Bu magnet çok hoşuma gitti.Sadece 2 lira.


Bantlar aldım yine


Bizim sitede bir kırtasiye var çok hoş şeyler bulunuyor.Oraya uğradım.Bu aralar evalara taktım kafayı.

 Bir sürü eva buldum orda.

Ertesi gün bir daha gittim sırf gülen yüz şeklinde evaları almak için.


Tahtakale hobiden yine sipariş vermiştim o geldi. Geçen sefer hayvanlı damgaları almadığıma pişman olmuştum.Bu sefer aldım.




D&R'dan da sipariş vermiştim o da geldi.Biraz geç geldi ama neyse.


J. K. Rowling'in yeni kitabını merak ediyordum.Acaba Harry Potter'dan sonra nasıl bir kitap yazmış merak ettim.


20 yorum:

  1. Hepsi çok güzel cıvıl cıvıl,harika şeyler ortaya çıkarısın..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. hepsi mükemmel. hele kitaplara bayıldım. galiba sende kendini tutamıyosun kitaplar konusunda. bende alıp duruyorum ama biraz ara vereceğim saydım 27 kitap var okunmamış. bütün yaz biter artık :) bu arada .j.k. rowling in kitabının yorumunu çok merak ediyorum. olumsuz şeyler duydum almamıştım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım blogumda daha önce bahsetmemiş olabilirim ama yaklaşık 2300 tane kitabım var.Tam bir kitap kurduyum.J.K. Rowlingi merak ediyorum ama şu an okuduğum bir kitap var bitirince başlayabilicem.

      Sil
    2. 2300 mü vuhuuuu :) harikasın sen.bende 250 civarı var. odamda da koyacak yer yok maalesef ama sürekli alıyorum. merak ettim dogrusu. çogunu okudun mu ? mesela ben Hande Altaylı'nın kitabını merak ediyorum Kahperengi okumuş muydun ?

      Sil
    3. Evet biraz fazla ben de farkındayım.Odam kütüphanwe gibi oldu.Okumadığım 200e yakın kitap var kitaplığımda.Diğer hepsinib okudum.Ama Hande Altaylı'nın kitabını okumadım canım.

      Sil
    4. mükemmel gerçekten ne diyim :) sende de var mı kitaplarını paylaşamama durumu. lisedeyken 50 ye yakın kitabım arkadaslarımda getirmediler. artık çok güvendiklerime gönülsüz veriyoum :)

      Sil
    5. Olmaz olur mu.Artık kimseye veremiyorum kitap malesef.Aynen bende de getirmeyenler oldu.Ne kimseden almayı seviyorum ne de vermeyi.

      Sil
  3. cemile basaran22 Nisan 2013 17:37

    Bu sosyete pazarı nerede?Bu bantlardan Ankara' da gördüğüm her kırtasiyeye soruyoyrum yok.Çokkk istiyorum nerden aldınız?Bu arada Merhabalar sessiz takipçilerdenim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de merhaba ben Ümitköy'deki sosyete pazarından aldım bantları.Siz kırtasiyelere de sormaya devam edin nerede bant olacağı belli olmuyor.

      Sil
  4. cemile basaran22 Nisan 2013 17:41

    Kızılay' da nereleri geziyorsunuz?Uğrak noktalarınız neresi?Yaptıklarınızı aldıklarınızı çok beğeniyorum...Kitap okumaları için çocuklarımı çok teşvik ederim.Ama şu an için pek hevesli değiller.Yine de umutluyum.Bir gün olacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızıla'da ilk önce tuhafiyelere bakıyorum gidince.Erdoğan Düğme,Karademir,Şık Düğme,Yiğit Düğme gibi...Kırtasiyelre de uğruyorum gitmişken.Kitap konusunda ben de yeğenime çok dil döküyorum ama pek sevmiyor nedense.Şimdiki çocukların hepsi aynı sanırım.

      Sil
  5. blogunuzu çok seviyorum ben :) renk renk cıvıl cıvıl :) ne güzel de şeyler almışsınız, keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
  6. Mükemmel mükemmel.. Hepsine bayıldım ama kızılay da nerden aldın onu da bana söylersen çok mutlu olurum ben doğru düzgün şeyler bulamadım geçen hafta..
    Selam ve sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bazılarını Moda Düğme'nin yanındaki 1 milyoncudan aldım.Keçe parçalar,çiçek,böcek gibi ıvır zıvırları da yüncülerden aldım.Erdoğan Düğme,Şık Düğme,Karademir,Yiğit Düğme gibi.Yerlerini bilmiyorsan tarif edebilirim.Hepsi İzmir caddesi civarında zaten.Sana da sevgiler.

      Sil
    2. Çok çok teşekkür ediyorum gerçekten söylediğiniz çok iyi oldu.:))
      Şu an Ankara da değilim ama gittiğimde dediğiniz yerlere gidebilirim sanırım kardeşimler Ankara da yaşıyorlar gelinimiz götürür beni sanırım..:))
      Çok teşekkürler çok selam ve sevgiler..:))

      Sil
    3. Rica ederim.Yardım edebildiysem ne mutlu.

      Sil
  7. merhaba bende bu yaz ümitköye taşınacağım,galeriadaki kırtasiyeden mi evaları yoksa merak ettim,yine ulusa mı gideceğim yoksa.ümitköydeki sosyeteye bende çarşambaları takılırdım,belki bir gün karşılaşırız,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba evalar malesef Ümitköy'den değil.Bilkent'e yakın bir kırtasiyeden aldım,ama siz Ümitköy'de de bulursunuz mutlaka.Artık her kırtasiyede var eva.Umarım karşılaşırız sevgiler size de

      Sil