Etiketler

13 Aralık 2013 Cuma

Tepe Home,Marks&Spencer,Tchibo ve Rossmann (Hobi Alışverişi 21 )


Hilal'cim bu post özellikle senin için.Aslında bunları yayınlamayı düşünmüyordum ama sen Tepe home'a bak diyince yayınladım.

Alttaki kutuyu Marks&Spencer'dan aldım.İçinde 3 kutu kurabiye var.1 kutuyu bitirdik bile.Geçen sene kutuyu görüp almamıştım.Pişman oldum.Bu sene görünce hemen aldım.Fiyatı 40 lira.Uzunluğu 30 cm.Yüksekliği 15 cm


Tepe Home'a hiçbir şey almam diye girdim ama ne mümkün.3 al 2 öde kampanyasını duyunca dayanamadım.Bu sefer 3 tane ahşap geyik aldım.Bu yıl geyiklerden gidiyorum sanırım.Geçen gün de Rossmann'dan almıştım ahşap bir geyik.

Bu mumluğa bayıldım.Arkadaki kuru dallar da çok hoş bir hava  katmış mumluğa.Sanırım 25 liraydı.


Bu kırmızı geyikte kocaman.Fiyatı 22 lira.


Çamağacının ışığı yanıyor.Hem de rengarenk.Kurabiye adamlı tabak bulunca kaçırmadım tabiki.Evli tabağı almak gibi bir niyetim yoktu ama 3 al 2 öde kampanyası için almış bulundum.


Bunları da bugün aldım.Rossmann'daki yapay karlar çok hoşuma gitmişti.Keşke 2 paket alsaydım diyordum.Bugün gidip aldım.Yalnız geçen sefer aldıklarımdan eser kalmamış.Her şey bitmiş.Hilal'cim senin ağaçlarından da kalmamış malesef.Tchibo'dan da bant kesici aldım sadece.İyiki Berke benimle gelmiş.Diğer aldıklarımı zorla bıraktırdı bana.Yoksa kenar delgeci ve Rulo damgalı Kalemleri de alıyordum.Mudo'dan aldığım baykuşlu tepsime uygun Rossmann'da peçete buldum baykuşlu.İnstagram'da herkeste görüyordum.Sonunda bulabildim.


Bu bantları da eve gelirken Kırtasiye'de gördüm ve hemen aldım tabiki.Kaçar mı benden


Cepa'da bu sene girişi süslemişler.Biz otoparktan girdiğimiz için ilk başta görememiştik.Berkecan sağolsun gösterdi hemen teyzesine.





2 yorum:

  1. aaayyyy çok teşekkür ederim canım. harika şeyler almışsın.. sağlıkla ve mutlulukla kullan. çk güzel şeyler almışsın kurabiye adam tabaklarından bi farklısını almıştım :) zevkler aynı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Hilal'cim.Benim yaptıklarımı beğenmenden anlamıştım zaten zevklerimizin aynı olduğunu.

      Sil