Etiketler

12 Aralık 2013 Perşembe

Bir Tchibo Alışverişi Daha (Hobi Alışverişi 20 )


Tchibo'nun bu seneki yılbaşı temasını o kadar beğendim ki bir alışveriş daha yaptım.Önceki alışverişim için buraya bakabilirsiniz.

Bu sefer şablon seti,desenli kağıt ve 6'lı kutu aldım.


Bu kağıtlara bayıldım.öyle güzel desenler var ki.Mantar,kardan adam,baykuş,kurabiye adam,geyik daha neler neler.





Kutular da çok hoşuma gitti.Sadece en küçük kalpli olanı pek sevemedim.Onun yerine yılbaşına daha uygun bir desen koyabilirlerdi.


Kutular gayet sert.İçlerini çoktan doldurdum bile.





Bu tepsiyi de Mudo'dan aldım.Bardakları da vardı ama kalmamış.Bir daha bakmam lazım Mudo'ya.


Tepsiyi hemen en sevdiğim üçlüyle beraber kullanmaya başladım,pizza,kola ve profiterol.Bu pizzanın yapımını herkes biliyordur ama ben yine de kısaca tarif edeyim.
Hazır bazlamanın üzerine salçalı sosu sürüyoruz, (Sosun içine salça,sıvıyağ,su,tuz,karabiber,kırmızı biber ve kekik koydum.Hepsini göz kararı koyuyorum ben.En çok kekik koyuyorum ama.Çok yakışıyor pizzaya.) Sürdüğümüz sosun üzerine rendelenmiş kaşar serpiyoruz.Üzerine isteğe bağlı sosis,salam,sucuk,mısır,biber koyabilirsiniz.Ben resimdekini sadece sucuk ve kaşarlı yaptım.Mısır da çok yakışıyor ama...En üste yine kaşar koyup fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.Derecesi de önemli değil.İstediğiniz ayarda yapabilirsiniz.


Bunlar da bugün geldi.Bayıldım hepsine.Mantarlı en güzelleri içinde.Kurdeleleri daha önce  burada bahsettiğim Tenzile Hanım'dan aldım.


Bunlar da yakından çekimleri



Bu güzel şeyleri de hediye olarak göndermiş.Kardan adam ve kurabiye adamı çok sevdim ben.


Kurdelelerim en son  bu şekildeydi.Yeni gelenleri nereye sığdıracağım hakkında hiç bir fikrim yok.

Bunlar da duvara sığmayan kağıt bantlarım.


10 yorum:

  1. Her zamanki gibi süper bir alışveriş olmuş! :)

    YanıtlaSil
  2. Yine çok güzel, yine çok renkli bir alışveriiş :) Bu sefer şablonlar çok hoşuma gitti özellikle harf şablonu:)
    Güle güle kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Şablonları internette görünce almak yoktu aklımda ama mağazaya gidince dayanamadım aldım :))

      Sil
  3. Çılgınsın sen, çok yakında odada sana yer kalmayacak :)) hepsi harika, güzel günlerde keyifle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Şimdiden yer yok zaten.Çok teşekkür ederim.

      Sil
  4. pınarcım bu enerjine bayılıyoruum. harikasın harika :) yılbaşı teması en güzeli dimi. bu sene ders çalışmaktan kutlayamayacak olsamda, ruhu bile çok güzel. rossmanndaydı sanırım senin ahşap çam ağacından gördüm altı kırılmış alamadım:) keselerden falan aldım. watsonsada bakmanı öneririm çok şeker şeyler vardı. tepe homeda da güzel şeyler gördüm yarında oraya bakayım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Hilal'cim.En güzeli yılbaşıı.Çok seviyorum ben.Bu sene biraz geç de olsa yılbaşı moduna girebildim.Odamı süsledim.Salona çamağacını kurdum,şömineyi süsledim falan.aslında hep 1 Aralıkta yapardım bunları ama bu sene ağaçtaki bütün süsleri keçeden yapmaya kalkışınca biraz geç kaldım.Ben Rossmann'a bakarım varsa alırım sana merak etme sen.Keseler de çok güzeldi ama ben yaparım diye almadım onları.Watsons'a bakmamıştım uzun zamandır.hatırlattığın iyi oldu.Bugün de Tepe Home'a gittim.Neler vardı öyle yaa.Ablamla hiçbir şey almayalım diye girdik 3 geyik 2 tabak 1 de ışıklı çamağacı aldım çıktım.

      Sil
  5. Kurdelalara kutulara bayıldım içim gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Kutular Tchibo'nun sitesinde göründüğünden daha güzel ve kullanışlı.Kurdelelere ise benim de içim gidiyor.Kullanmaya kıyamıyorum bitecekler diye :)

      Sil