Etiketler

8 Aralık 2013 Pazar

Ankara'da Kar


Hiç ummadığım bir anda Ankara'ya kar yağdı.Odamda uğraşırken dışarı bir baktım ki kar yağmış,tutmaya bile başlamış.Hemen Berke aradı dışarı çıkalım diye.Çıkmamız yarım saati buldu.O zamana kadar kar iyice arttı.



Bu da evimiz.Pembe mutfağımız da ne güzel çıkmış.



Eve gelince Zeytin oğlanı da balkona çıkardım.1 dakika zor durdu.Çok üşüdü bebeğim.Ama karla tanışmış oldu.Üstüne kar yağdıkça oradan oraya sıçradı durdu.İçeri girince bir güzel örttüm kuzumu.


Sonra kucağıma aldım, beraber yattık.


2 yorum:

  1. ankaraya başlamış. burda çok az yağdı ona bile sevindik :( karlı havalar en sevdiğim :) zeytin ne kadar tatlı maşallah karda oynayısını görmek isterdim. yakın arkadasımın kanişi var karın içinde yuvarlanmaya bayılıyo :) hayvanlar bambaska. tavsan beslemedim ama eminim o da mükemmeldr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün çok yağdı ama durdu hemen Hilal'cim.Ben de en çok karlı havaları,kışı severim.Zeytin'in foto veya videosunu çekemedim.Çok üşüdü,hemen içeri alıp yatırdım.Bizimki sıcağa alıştı.Battaniyelere sarılıp yatmaya bayılıyor.Köpekler kadar olmasa da tavşanlar da akıllı oluyor.Hele Zeytin bambaşka.Şimdiye kadar 12 tane tavşan besledim bunun gibisini hiç görmedim.

      Sil