Etiketler

2 Ocak 2014 Perşembe

Oyuncak canavarı 2

          Buradaki yazımın üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş.Yeni bir oyuncak canavarım daha oldu.Zeytin.Geçen gün oyuncakları depodan çıkartıp şirinleri,Mc Donald's oyuncaklarını,peluşları falan ayrı yerlere koyarken Zeytin bey hemen yerinden fırlayıp oyuncakların arasında gezinmeye başladı.Ben de işimi unutup onun fotoğraflarını çektim.
















Bu son fotoğraftakileri İkea'dan alım.Kurtu daha önce almıştım.Yanında minicik bir büyükannesi de var.Büyükanneyi yutunca karnından çıkıyor.Çok sevimli.Porsuğu ise birkaç gün önce aldım.Onu da çok sevdim ben.Berke'yle Seren de bayıldı ama kaptırmadım onlara.


5 yorum:

  1. Hepsine bayıldım , en çok da zeytin'e. Mutlu ,rengarenk yıllar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol.Zeytin en eğlenceli oyuncak zaten:)

      Sil
  2. şuan kalp krizi geçirebilirim. cidden oyuncaklar süper. benim de şirinler koleksiyonum var. yaklaşık 40 tane oldular. Fakat az önce çok kötü duygulandım. resimlerden birinde care bears çizgi dizisinden wish bear ı gördüm. en sevdiğim oyuncaktı. fakat talihsiz bir olayla kayboldu. onu tekrar görmek beni çok mutlu etti :D bir de bir şey sorucam. ebaydan alışveriş ediyormuşsunuz. güvenilir mi yani dolandırma falan olmaz demi. bir de kaç günde teslim ediliyor yurt dışına

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Bu oyuncaklar hastalık oldu bende.2 tane yeğenim var ellerindeki oyuncakları bana getiriyorlar ne kadar sevdiğimi bildikleri için.Şirinler bende 200den fazla oldu.Çoğunu ebayden aldım.En ufak bir sorun bile çıkmadı.Ben aldığım zaman 8 tanesi 20 liraydı.D&R'da satılanlarla aynı kalitedeler.Tanesi 2,5 liraya gelmişti.Yine de her satıcıdan almanızı tavsiye etmem.Satıcıların isminin yanında positive feedback diye bir yer var.Güvenilirlik derecelerini gösteriyor.%98in altındakilerden almanızı tavsiye etmem.Onun dışında güvenebilirsiniz.Ben şimdiye kadar 100lerce alışveriş yaptım.Hatta 2 liralık aldığım ürünler bile ücretsiz kargo olarak geldi.Tek dezavantajı geç gelmesi.Bazı ürünlerin gelmesi 20 günü buluyor ama değer bence.Çünkü Türkiye'deki ürünlerin 10da 1 fiyatı ve ücretsiz kargo çoğu ürün.Care bears'a gelince wish bear'ı Mc Donald'stan almıştım çok eskiden.Yeğenime vermiştim.2 yıl önce odasında görünce hemen el koydum.Tekrardan benim oldu.

      Sil
  3. bende mc donalds tan almıştım ama işte kaybettim :( şimdi ebaydan almak istiyorum. bu yüzden tavsiyenizi aldım. yardım ettiğiniz için teşekkürler. :D

    YanıtlaSil