Etiketler

6 Mart 2013 Çarşamba

Rulolardan Kalemlik



Hobiyle uğraşan ve blogu olan hemen herkes mutlaka uğraşmıştır bu malum rulolarla.Ben de ne zamandır biriktiriyordum.Sonunda işe yaradılar.


Ruloları puanlı keçeyle kapladım.Aslında keçe değil Carrefour'da satılan temizlik bezi.Straforu kapladığım mantar ve kuş desenliyi  ise Rossmann'dan almıştım.Straforun görünen yerine puanlı kurdeleyi yapıştırdım.Ruloların üzerine fırfırlı kurdele altına ise kareli kurdele yapıştırıp çiçeklerle süsledim.Yapımı çok basit oldu.Keçeli kalemlerimi koydum içlerine.










Benden gören Berke Bey'de kendine yaptı hemen bir tane.Onun straforu kartonla kaplandı.Ruloların bazılarını kesti silgii ,ataş falan koyacakmış.Süslemek için keçe,eva ve bir milyoncularda satılan dolap içlerine konan bezleri seçti.Son olarak evalarla süsledi.

























7 yorum:

  1. HEPSİDE ÇOK CİCİ OLMUŞ GÜZL FİKİR ELİNİZE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel ve işe yarar bir geri dönüşüm olmuş.Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. İkinize de güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. bende bu rulolardan okadar çok biriktiki artık balkona ayrı bir dolaba istifledim :D kalemlik ve dürbün yaptık bizim çocuklarla sonra bir blogda çok cici bir tablo gördüm onun için saklıyorum ama elim gitmedi hala yapım aşamasına.ellerine sağlık çok hoş olmuşlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SağolMine'cim.Aynen bende de o kadar çok varki depoya kaldırdım hepsini.Dürbün de iyi fikirmiş.

      Sil
  5. Her ikisi de çoook güzel olmuş, çok sevdiiim :)
    Bilirsin böyle değerlendirmeler gözdemdir :))

    YanıtlaSil