Etiketler

19 Nisan 2012 Perşembe

Tchibo Alışverişim (Hobi Alışverişi 3)


Tchiboda hobi malzemeleri satılıyor.Bende hemen soluğu orda aldım.İnternet satışında ilk gün bitmiş bir sürü ürün.O yüzden gözüm korktu mağazada satışa çıktığı ilk gün gittim.İyi ki de gitmişim.Çok güzel şeyler vardı.Tabii Cepa'ya gitmişken başka mağazalara uğramamak olmaz.Her zamanki gibi Nezih'e gittim.Bauhaus'a gittim.Joker'e gittim.Ordan da Kentpark'a geçtim.Rossmann'a uğradım.



Tchibo'dan bunları aldım.Tahta olan Baskı Seti.26 şekil 4 renkli baskı süngeri var.Benim çok hoşuma gitti.Üstteki 2. kutu motifli kabartma seti.6 farklı şekil var.Kağıdın üzerinde çok hoş duruyor desenler.Beyaz yuvarlak olan yuvarlak kağıt kesme aleti.Ayarlanabiliyor ve istediğiniz ebatta yuvarlaklar elde ediyorsunuz.Alttaki bant gibi olan çok hoşuma gitti.Pembe olan desenli şekiller çıkarıyor.Yeşil olan da çift taraflı bant gibi yapışkan bırakıyor.İkisinin de 6şar tane yedek rulosu var.

Bunları Rossmann'dan aldım.Keçeden çamağacı ve yıldızlar.Keçeyi güzel kesemediğim için bulduğum yerden alıyorum böyle şeyleri.

Bunlar da tahta şekiller.Sadece yıldızlar metalden.Mandallara takmak için aldım ama başka yerlerde de kullanabilirim.

Eva süngerleri Bauhaustan aldım.Diğer aldıklarıma göre boyutları biraz küçük ama fiyatı da 2liraydı.Görünce 4 paket aldım.

Joker Maxi Toys'da bu hama boncuklarını buldum.Ama ikeadakiyle kıyaslanamaz bile.İkeadakinin 10da biri bile değil.Fiyatı da 10 lira.içinde çok az boncuk var.Yine de aldım.

Bu şirin maskelerini de neden aldığımı ne siz sorun ne ben söyliyim.Dursun bakalım lazım olur belki ilerde.

Son olarak bu kese kağıdını dün Rossmanndan aldım.10lu satılıyordu.İyiki de almışım çok güzel hediye paketi oldu.İnternete biraz baktım neler yapmışlar.Şimdi de baykuşlu olana gözümü diktim.Onu yapıcam.
Benden bu kadar arkadaşlar.Bugün aldıklarımı yerleştiricem.Didime gidecekleri ayırıcam falan.
Son olarak çekilişimi 22 nisan saat gece 12de bitiriyorum.23 nisanda kazananı açıklamak istiyorum.Erkene aldım çünkü Didime gidicem ve kazanan arkadaşa biraz süre tanımak istedim.Belki haberi olmaz kazandığından hiç değilse 2 gün süresi olsun.Hala katılmadıysanız beklerim.

9 yorum:

  1. Şimdi yanında olup tüm aldıklarını tek tek karıştırmak istedim:))) İyi günlerde, keyifle kullan canım benim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Gel karıştır beklerim.Sevgiler.

      Sil
  2. canım benim yine çok çok şirin şeyler almışsın ama kese kağıdına bittim.iyi günlerde kullanman dileğiyle sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Kese kağıdını sen de yapabilirsin.Çok basit.

      Sil
  3. Kese kağıdı basit görünüyor ben de deneyebilirim sanırım . Kolay gelsin :)

    http://chocolat-au-lait-delicieux.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yapılışı çok kolay gerçekten.Ben daha güzel yapmak istiyordum ama kısıtlı zamanda bu kadar oldu.

      Sil
  4. merhaba bu yayını dah ayeni gördüm eva ile ilgili bir sitem var ben A4 değilde dah büyük evaları nereden alabilirim Ankara'da,şimdiden teşekkürler.www.evadunyasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. merhaba bu yayını dah ayeni gördüm eva ile ilgili bir sitem var ben A4 değilde dah büyük evaları nereden alabilirim Ankara'da,şimdiden teşekkürler.www.evadunyasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.Benim aldığım evaların hepsi A4 boyutunda.Daha büyük boyutta satılıyormu bilmiyorum.Yine de yapı marketlere ve kırtasiyelere sorarsanız belki bulabilirsiniz.

      Sil