Etiketler

25 Nisan 2012 Çarşamba

Takılarım


Kolye uçlarını ve küpeyi çok severim.Bir aralar sallantılı küpelere takmıştım.Şimdiyse küçük küpeleri seviyorum.Yüzük takamıyorum nedense.Yüzlerce yüzüğüm var ama takamıyorum.Atmaya da kıyamıyorum.Çoğunu hediye ettim,diğerleri de kutuda takılacak günü bekliyorlar.Küpelerimi rahat görebilmek için aşağıdaki gibi kumaşı kurdelelerle çevirip küpeleri de kumaşa takmıştım.Tabi sığmadı o yüzden 2 tane yaptım.Diğerinde uzun küpeler durduğu için pek kullanmıyorum onu.

12 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel..harika !!

    YanıtlaSil
  2. Pınarcım her postunda şaşırtıyorsun beni :) çok farklı bir dünyan var gerçekten...iyi ki blogun var ve iyi ki eşleşmişiz seninle :) az evvel nahoş bir durumla karşılaştım ve gerçekten çok şaşırdım...sen gerekli yorumu yazmışsın zaten canım..ilginç hakkaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Aynen iyiki seninle eşleşmişiz.İyiki tanımışım seni.Nahoş duruma gelince.Dediğin gibi gereken cevabı yazdım.Ama benim anlamadığım yoorum yazan hanım blogunda duyurmamış bile.neyin polemiğini yapıyor anlamadım.Kazananlarda gözü kalacağına o da tam olarak uygulasaydı dediklerimi belki kazanan o olurdu.

      Sil
    2. insanlar çeşit çeşit....unut gitsin canım ;)

      Sil
    3. Aynen canım.Sen merak etme benim moralimi böyle insanlar bozamaz.

      Sil
  3. maşallah ne kadar çoklar!!! :) çok tatlılar var aralarında, böyle bi şeye benim de ihtiyacım var. tembelliğimden yapamadım bi türlü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bence siz de yapın mutlaka.Hem derli toplu duruyorlar,hem de kıyafetinize göre bakıp seçebiliyorsunuz takılarınızı.

      Sil
  4. Uvvv çılgınsın sen :) Harikalar rengarenk bir cennet ve cıvıl cıvıl kişiliğini yansıtıyor hepsi.eline sağlık güle güle güzel günlerde tak takıştır Canımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Senin minişlere de gönderdim kolye ucu.İnşallah takarlar.

      Sil
  5. Wow, so viele Ohrringe. Da brauchst du Platz um den Überblick zu behalten.
    Liebe Grüße von Craftland

    YanıtlaSil