Etiketler

17 Nisan 2012 Salı

Haftasonu Alışverişim (Hobi Alışverişi 2)



Bu haftasonu çok hareketli geçti.Cepa,Kentpark,İkea ve Euro Flora'ya gittim.Didim'e gitme günüm yaklaştı ya deli gibi alışveriş yapıyorum.Üstte gördüklerinizi Cepa ve Kentpark'tan aldım.Kentparkta Rossmann diye bir mağaza var.Oranın ufak bir hobi bölümü var her gidişte uğrarım mutlaka.Çok değişik şeyler olur.Bu sefer de bir sürü hediye pakedi aldım.Uzunluğu 1 metre fiyatı 2 lira olunca almamak olmazdı tabii.



Genelde yılbaşı süsleri vardı ama yine de aldım.Neyin nerde gerektiği belli olmuyor.


Herhalde 7 veya 8paket 10'lu eva süngerim olmuştur.Ne yapacaksınız demeyin bu kadar kağıtla aklımda değişik fikirler var.

Şekilli delgeç hastalığına ben de bulaştım.2 tane vardı bende 4 tane daha aldım.Her çarşıya çıktığımda aldığım stickerlar ve kalemkutu Mickey aldım.Onu da tığ kutusu yapıcam.



Bunlar İkea'dan aldıklarım.Bu sefer fazla almadım.İlk gittiğimde hobi odam için bir sürü şey almıştım,raflar,saklama kutuları falan.Bu sefer sadece kutu aldım.Şu alttaki bardak şeklindeki şeyler var ya.Onar benim vazgeçilmezim oldu.Demirini duvara çaktım.Kovaların içlerine de göz,ağız,burun,düğme falan koydum.Her an elimin altında aradığım malzemeler.



Bu hama boncuklarını ne zamandır almak istiyordum.İkea'da görünce kaptım hemen.Küçük göründüğüne bakmayın içinde o kadar çok boncuk var ki aylarca yapsan bitmez.Bu arada almak isteyen olursa 17 lira gibi bir şeydi.Tabi yanındaki tablayı almadan boncuklar hiçbir işe yaramaz.Tablada da 1 büyük kare,1 küçük kare,1 kalp şeklinde bir de yuvarlak şekilde 4 tabla var.2 tane de kağıt.O kağıtları boncukları ütülerken ütüyle boncuğun arasına koyuyorsunuz.Yarınki postumda daha detaylı anlatıcam çünkü doğru düzgün anlatmamış kimse.İnternetten araştırdım biraz hiçbir şey bulamadım.Bende deneme yanılma yöntemiyle yaptım çok da güzel oldu.


Gelelim son durağım olan Euro Flora'ya.Ablamın evine çok yakın o yüzden her gidişte uğrarım mutlaka.Eğer gitmediyseniz çok şey kaçırmışsınızdır.O kadar güzel şeyler var ki,hele de hobiyle uğraşanlar için.İnternetten bakabilirsiniz.Sadece Ankara,İzmir ve İstanbul'da var maalesef.Ben her gittiğimde kuş,kelebek,civciv,yumurta gibi şeyler alırım mutlaka.12li 24lü paketlerde satılıyorlar.Çok değişi mumlar var.Ben baykuşlu mum görmüştüm internette ama kalmamış.Balkabağı aldım bende.Dal şeklinde yapraklar da 1 lira gibi birşeydi.Ben yaprakları tek tek kesip kullanıyorum.Bu sefer de yumurta ve kuş aldım tabiki.

Bu çit şeklindeki şeyler de çiçek süslerini sergilemek için.Her gidişte gözüm kalıyordu bu sefer satmaya başlamışlar.3 lira tanesi.Hemen 3 tane aldım.

Nasıl göründüğünü merak ediyorsanız işte böyleler.Ben de eve gelince çiçek süslerimi taktım hemen.Tam yettiler 3 taneye.


Son olarak Rüzgaradoğru blogunun sahibi http://ruzgaradogruu.blogspot.com/ Melis'ten çok şirin hediyelerim geldi.Canım arkadaşım benim oyuncaklara olan düşkünlüğümü bildiği için bana bu şirin şeyleri göndermiş.Çok teşekkür ediyorum Melis Tenten yoktu bende alamamıştım çok sevindim paketten çıkınca.Ne kadar düşüncelisin sağol tekrar.

Haftasonu güzel geçti de bu sefer eve gelip aldıklarımı yerleştirirken epey yoruldum.Çünkü hobi dolabımı yeni düzenlemiştim.Tekrar dağıldı.Yeni kutular geldi,onlara yer bulmak lazım.

Hala çekilişime katılmadıysanız son 1 hafta kaldı.Hepinizi beklerim.

23 yorum:

  1. Canım benim sevinmene çok mutlu oldum, çam sakızı oldu tam ama bu daha başlangıç :) Ne güzel ciciler almışsın öyle. Büyük şehirde yaşamak başka tabi. Keyfini çıkar:) Sevgilerimle!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım hediye değil düşünülmek önemli.Çok teşekkür ederim beğenmez olur muyum hiç.Haklısın büyük şehir bi başka.Senin de bulamadığın bir şey olursa gönderirim canım.yeter ki iste.

      Sil
    2. Sagol canım benim soylemen yeter güzel arkadasım :)

      Sil
  2. Allah bereket versin hayallerimi gerçekleştiriyorsun.geçen hafta bende bi daldım bizim çarşıya fakat ne vakit ne nakit olduğundan doyamadım.dı bakıyorum sana tatmin oluyorum bir gün bende kaybolacağım hobi dünyasında :)doya doya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah sana daha güzellerini versin canım.Çocuklarla zor oluyordur çarşı işleri.

      Sil
  3. tchibo da yarından itibaren hobi şenliği var muhakkak sitesindenden bakın kağıtlar, şekilli delgeçler,çıkatrmalar hepsi çokkk güzel..ayrıca tedi mağazalarında da çok uygun fiyatlı hobi malzemeleri bulabilirsiniz..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tchibonun internet sitesinde çoğu şey tükenmiş bile.Bende yarın gitmeyi düşünüyorum.Tediyi bilmiyordum baktım internetten çok hoş şeyler var.Sağol paylaştığın için.

      Sil
  4. oy oy oy maşallah canım ne güzel şeyler almışsın hepsini de gönlüne göre kullanmayı nasip etsin rabbim.bayıldım tek kelimeyle sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Parece ser que has hecho un monton de buenas compras, enhorabuena por ellas.
    Y tambien enhorabuena por tus regalos.
    besitos ascension

    YanıtlaSil
  6. Wonderful purchases. No wonder you came home happy. Enjoy and make beautiful things.
    Hugs

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you Drora.You are right I came home happy.Hugs

      Sil
  7. Alışveriş paylaşımlarını takip etmek çok keyifli oluyor. Kendim almış gibi mutlulukla bakıyorum:) İyi günlerde kullan canım yeni cicilerini.
    Rüzgara Doğru'dan gelen cicilerin de çok güzel canım. O'nun gönlü öyle zengin ki bana da bir sürü ciciler yollamış:)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın bende başka bloglarda görünce keyifle bakıyorum.Melis gerçekten çok tatlı bir insan.

      Sil
  8. cıvıl cıvıllar çok güzel ve eğlenceli bir hobin var :)Darısı beceremeyenlerin (yani benim :D) başına :)

    http://chocolat-au-lait-delicieux.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Ama bence sizde yaparsınız.Neden beceremeyesiniz.

      Sil
  9. cepayı cok sevıyorum ankaraya her gıdısmde ugrarım bu arada blogunu yenı kesfettım, takıpteyım benımkıne de beklerım :)Sevgilerrrrr...
    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Cepa çok güzeldir gerçekten.Bende sizi takipteyim.Sevgiler.

      Sil
  10. Pınarcım yepyeni bir dünya tanıdım sayende :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Görünmüyordun ne zamandır.

      Sil
    2. ailemin yanına gitmiştim...uzak kaldım biraz sizlerden...

      Sil
  11. Aldıklarınıza bayıldım,güle güle kullanın.Tchibo kampanyalarından ben de kağıt,delgeç,baskı seti vb almıştım.Sizi takip ederek yeni şeyler üretebilirim belki de.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Bende sizinkilerigördüm güle güle kullanın siz de.Bende sizi takipteyim.

      Sil