Etiketler

30 Nisan 2012 Pazartesi

Amigurumi KurabiyeAdam



Kurabiye adamları çok severim.Aslında yılbaşıyla ilgili herşeyi severim.Bunları örmeyi çok istiyordum ama bir türlü elim gitmiyordu.Sonunda örebildim.Ayaktan başlayıp kafada bitirdim.Böyle tek seferde olunca çok çabuk ilerliyor.Sadece kollar ve şapka,atkı sonradan dikildi.Zahmetsiz oldu o yüzden arka arkaya 4 tane ördüm.Süslemesi de çok eğlenceliydi.Kurabiye adamlar için sutaşı kurdeleler almıştım renk renk.Başka yerlerde de kullandım almışken.Hele kurabiye adamlı düğmeleri bulunca çok sevinmiştim.








8 yorum:

  1. ne kadar güleryüzlüler :) demek sutaşı o kurdelaların adı...tchiboya bi uğrayayaım diyorum ki şansım kalmış mıdır sence hobi ürünlerinden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Evet sutaşıymış bende yeni öğrendim.Tchibo'ya hobi ürünleri internetten satış için pazartesiydi.Ben pts öğleden sonra baktım bir çok ürün bitmişti.Çarşamba günü de mağazalara geliyordu.Gözüm korktu benim de kalmaz diye çarşamba öğlen gittim hemen Tchibo'ya.Allahtan aradıklarımı buldum ama orada bile çoğu ürün bitmişti.Sen yine de uğra inşallah aradığını bulabilirsin.

      Sil
    2. evet internette herşey bitmiş nerdeyse..yine de bi şansımı deneyeceğim...kısmet :)özellikle aradığım bişey yok ama ufacık beni mutlu edecek bişey bile yeterli :)

      Sil
    3. O zaman kesin git derimKübra'cım.Çünkü çoğu ürün Türkiy'de bulamayacağın türden.Dediğin gibiufak şeyler ama insanı mutlu etmeyi başarıyorlar.

      Sil
  2. Yüz iadeleri çok şeker. Düğmeler de tam yerini bulmuş.
    Yerim ben bunları:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Düğmeleri bende çok sevdim.Gerçekten tam buldular yerlerini.

      Sil
  3. çok çok şirinlerrrrrrrrrr

    YanıtlaSil