Etiketler

21 Kasım 2013 Perşembe

Keçe Canavarlar


Keçe canavarlarım nasıl olmuş.Ben hepsini çok severek yaptım.




























13 yorum:

  1. tek gözlüler illimünatiyi andırıyor birer göz daha koysaymışsınız keşke =) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek gözlüler yeğenim istemişti.Sanırım bir çizgi filmde görmüş tek gözlü yaratıklar.

      Sil
  2. tek gözlüler bence çok hoş.illuminati die etiketlememek lazım. ellerine sağlık canım.bunlara bayılıyorum :) ben de taş boyamaya basladım ilk yaptıgım tek gözlü bi taş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Hilal'cim.Bence de tek gözlüler çok hoş.Yeğenim sanırım sevimli canavarlardaki kahramandan bahsetmişti ama o da adını bilemediği için bulamadık istediğini.Şimdi anlıyorum o olduğunu.Bu arada seni iyice merak etmeye başladım.Ne cevherler var daha sende acaba.Nasıl oldu taş çok merak ettim.Artık sende bir blog açsana :)

      Sil
    2. valla sen öyle güzel şeyler yapıyosun ki benim resmen fos yani :) birkaç taş boyadım ama derslerimden dolayı çok bakamıyorum. instagram hesabımı tekrar ocak gibi açacagım paylasırım ordan :) blog meselesini de ciddi düşünüyorum ama ilgilenemem diye korkuyorum.sadece sana bakıp çıkıyorum inan :)

      Sil
    3. Sağol Hilal'cim.Ben de senin yorumlarını merakla bekliyorum zaten.Bu arada benim de instagram hesabım var,o zaman sen açınca haber ver bana.Ben de instagramda her gün paylaşım yapmaktan burayı boşlar oldum ama düzelir inşallah.

      Sil
    4. tamam canım :) blogu aman boşlama hergün 2 kere giriyorum zaten bu arada okudugun kitapları da merak ediyorum açıkcası

      Sil
    5. Boşlamamaya çalışıyorum.Kitaplara gelince, Ankara'ya geldiğimden beri 2 tane okudum sadece.Didim'de 36 tane okumuştum.Buraya gelince işten güçten okuyacak vaktim olmadı pek.Ama bir ara yayınlarım okuduğum kitapları.

      Sil
  3. Hehe çok sevimliler ben de geçen gün yaratıklardan çanta yaptım oğluşuma ayrı bir zaafım var bu ara..Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Ben de çok seviyorum bu aralar canavarları.Senin yaptığın çantayı da merak ettim.Blogunda var mı?

      Sil
    2. Ben cevap yazamadan bulmuşsun zaten :)

      Sil