Etiketler

10 Mayıs 2013 Cuma

Peçete Koleksiyonum

Bizim zamanımızdaki herkes peçete koleksiyonu yapmıştır mutlaka.Ben de çocukken yapardım.Sonra uzun bir süre ara verdim.Birkaç yıl önce yeniden başladım biriktirmeye.


Bunlar da koleksiyona yeniden başlayınca aldığım peçeteler.Biraz abartmışım işi.Kullanmaya da kıyamıyorum.Hepsinden birer tane ayırıp geri kalanları bir kolinin içine koydum..Arada bir misafir gelince,yılbaşı,doğum günü gibi günerde kullanıyorum.












ilk başta 1 kutuda dururken 2.kutuya geçtim.Sığmıyorlar 1 kutuya.


Bunları da fotoğrafları çektikten sonra almıştım.Yayınlamadan edemedim.



17 yorum:

  1. Peçeteler harika görünüyo bunlarla güzel ahşap çalışmalar yapılır :) hemen aklıma o geliyo napim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yapılabilir.Ben de başlamak istiyorum peçete dekupajına.

      Sil
  2. Hepsi çok güzeller,rengarenk,cıvıl cıvıl..

    YanıtlaSil
  3. Ben de yapmıştım çocukken, davetiye koleksiyonum da vardı :) ama annem taşınırken atmıştı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa benim de annem atmıştı bazı şeyleri taşınırken.Hala üzüntüsünü yaşarım.

      Sil
  4. Ayyy... aklım gitti geneee :)
    Dekopaj yapması çok zevkli bu peçetelerle, ama bazılarına kıyamıyorum, daha güzel bir obje bulunca kullanırım diyorum hep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de.Yeni bir malzeme alıyorum sonra kullanmaya kıyamıyorum.Ne olacak bu halimiz.

      Sil
  5. ayyy ne kadar güzeller böyle. artık böyle güzel bulamıyorum ben. benmde vardı bi ara taşınırken annem sağolsun atmış :) şimdi de kinder surprise oyuncakları, burger king çocuk menüsü oyuncakları ve kitap ayracı koleksiyonum var :) hala büyümedim Pınarcım :) hhaa bu arada yılbaşı temalı olanları çok sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Hilal'cim.Benimkilerin de bir kısmını atmıştı annem taşınırken.Birazını kurtarabilmişim.Sonradan yine başladım biriktirmeye iyice arttılar şimdi.Ben de oyuncak koleksiyonu yapıyorum senin gibi.Hatta resimlerini çektim yayınlarım bir gün.Yılbaşı temalı herşeyi ben de çok severim.

      Sil
  6. Peçete dekopajı yapanlar için muhteşem bir koleksiyon bu..Benimde İstanbul'da yaşayan bir arkadaşım var, hiç bilmezdim ama oda yıllardır toplarmış. Ahşap boyamaya başladığımı duyunca, bir kaç ay önce bana koca bir kutu, çeşit çeşit peçete yolladı..Nasıl sevindim anlatamam..Bunları görünce o aklıma geldi..Bu arada koleksiyonunuzu geliştirmek isterseniz size bir adres www.pecete.org

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Ahşap boyamanın vazgeçilmezi zaten peçeteler.Verdiğiniz adrese hemen bakıyorum.

      Sil
  7. Birbirinden güzel görünüyor hepsi de:)) Sizinki kadar geniş yelpazede peçetelerim olmasa da benim de bir koleksiyonum var yıllardan beri yaptığım :D Çok seviyorum onları, arada bir çıkarıp bakıyorum tek tek:) İlkokulda başlamıştım:) eskiden çok daha fazla çeşit vardı, ben öyle hatırlıyorum. Şuan sadece belirli mağazalarda ve internet sitelerinde bulabiliyorum ne yazık ki://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Haklısınız eskiden daha güzel peçeteler vardı.Ben de ilkokulda başlamıştım biriktirmeye :))

      Sil
  8. 9 yaşında annemle gittiğim kadın günlerinden beşçaylarından toplamaya başladım ve şuan 19 yaşındaym. müthiş zevkli bir iş ben peçete gibi değil bir sanatçının eseri gibi bakıyorum onlara insanı gerçekten rahatlatıyor ve baktıkça dinlendiriyor.
    sizinkilerde harika duruyor ve ortak bi çok peçetemiz var.
    Sizi tebrik ediyorumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Aynen dediğiniz gibi en çok annemle gittiğim günlerden,5 çaylarından topladım peçetelerimi :)

      Sil
  9. 9 yaşında annemle gittiğim kadın günlerinden beşçaylarından toplamaya başladım ve şuan 19 yaşındaym. müthiş zevkli bir iş ben peçete gibi değil bir sanatçının eseri gibi bakıyorum onlara insanı gerçekten rahatlatıyor ve baktıkça dinlendiriyor.
    sizinkilerde harika duruyor ve ortak bi çok peçetemiz var.
    Sizi tebrik ediyorumm :)

    YanıtlaSil
  10. Ben de hala biriktiriyorum.Ve de bir an bunları görünce gözüm döndü.Satmayı ya da yedeklerinden daha olsa satmayı düşünürseniz,haber verin lütfen :))

    YanıtlaSil