Etiketler

15 Aralık 2010 Çarşamba

Yeni yıl yaklaşırken












6 yorum:

  1. merhaba,oyuncaklarınız hakikaten çok neşeliler,onlara bakarken gülümsedim,mutlu oldum:))elinize sağlık hepsi de çok şirin olmuş.ben de uzun zamandır örgü örüyordum ama amigurumiye yeni başladım.blogunuzu izlemeye aldım hemen,çalışmalarınızdan ilham alacağıma eminim:)
    benim blogumu da ziyaret ederseniz çok mutlu olurum:)
    filizinevi.blogspot.com

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim bende sizi izlemeye başladım.Amigurumi çok güzel bir hobi bence sizinde çok güzel yapacağınıza eminim.Zaten başlamışsınız bile tebrikler.

    YanıtlaSil
  3. hepsi birbiirnden güzel ve şirinler... yeni yıl heyecanını yaşattı oyuncaklarınız bana şimdiden... ellerinize sağlık..

    bebegimincicileri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim sizin blogunuzdaki herşey de birbirinden şirin.Kızınız çok sevimli ve çok şanslı.

    YanıtlaSil
  5. Bloğunuzdaki bütün oyuncaklara baktım ne kadar çok ,ne kadar neşeli ve ne kadar güzeller.Ne kadar zamanda yaptınız bütün bunları oyuncakları kocaman kadın olmama rağmen çok severim alışveriş merkezinde kadınlar kıyafet bakar ben oyuncak :)) beni bunların içine bi atsalar bir daha çıkarabilene aşk olsun :) ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim 2 yıldır örüyorum.Bende çok severim oyuncakları zaten o yüzden sıkılmadan bu kadar çok örebildim.Çarşıya çıkınca benimde ilk işim oyuncakçılara bakmak olur.

    YanıtlaSil