Etiketler

29 Mart 2013 Cuma

Bir Koli Mutluluk (Hobi Alışverişi 11)


Sonunda ben de tahtakalehobi'den alışveriş yaptım. fezakiral'ın blogunda görünce cicileri dayanamadım.Öyle güzel şeyler almış ki ben de aldım kendime birşeyler.Çok da memnun kaldım.2 gün içinde geldi kargom.Paket ne kadar büyük olursa olsun kargo ücreti 6 lira.

Benim neler aldığıma gelirsek farklı boylarda strafor toplar,değişik şekillerde damgalar,ponponlar,eva şekiller,değişik boylarda çubuklar,yapıştırıcılar ,gözler falan aldım.






Burda gördüğünüz dondurma çubukları 50li pakette satılıyordu ama eve gelince 50den çok daha fazla olduğunu gördüm.Tam 108 adet göndermişler.



Sonuç olarak hepsinden memnun kaldım.Hem piyasaya göre çok ucuzlar hem de resimlerindekinden daha güzel hepsi.


27 Mart 2013 Çarşamba

ZEYTİN



Zeytin'i alalı 1 ay olmuş ama ben size ondan hiç bahsetmedim.şimdiye kadar 10 tane tavşanım oldu,bu 11 ama ben bunun kadar akıllı bir tavşan daha görmedim.Bi kere ilk geldiği günden beri insanlardan kaçmıyor.Tavşanlar kucakta durmayı sevmez,zeytin aksine kucağımdan inmek istemiyor,yerine koyunca ayağa kalkıyor al beni der gibi.Odada bıraktıysam terliğimin üzerine oturuyor,eğer yerde oturuyorsam üzerime tırmanıyor.İllaki benim kucağımda olmak istiyor ama,mesela annem kucağına alınca hiç durmuyor.İnternetten baktım tavşanlar sahiplerini tanırmış.

Bu resimdeki siyah tavşan bahsettiğim.Öteki Berke'nin tavşanıydı ama aldıktan bir kaç gün sonra öldü,hastaymış eve gelince farkettik.

Bu Zeytin beyin sabahki halleri.Beyefendi gece bütün yemeklerini bitirmiş oluyor.Sabah yanına gidince de kutuda oraya buraya koşup ayağa kalkıyor heyecandan.Ben yemek poşetini elime alınca da tabağının yanında bekliyor uslu uslu.





Bu ben yerde otururken kucağıma tırmanmaya çalışıyor.O zaman o kadar küçüktü ki çıkamıyordu kucağıma.


Bu alttaki 5 resim ne kadar meraklı olduğunun kanıtı.Her yere burnunu sokuyor benim oğluşum.






Kırmızı başlıklı kızı kemirirken yakalanan Zeytin 








Çileği çok seviyor.Gerçi Zeytin hemen hemen her şeyi seviyor ama küçük olduğu için sebze çok veremiyorum.


Geçen gün ilk defa bahçeye çıkarttım,ilk önce benim yanımdan ayrılmadı ama sonra hoşuna gitti bahçede dolaşmak.


Bu da bisküvi yerken 


Beyefendi son 10 gündür bu şekilde yatıyor.keyfe bakarmısınız.Bu yatış şeklini de araştırdım çok keyifli,huzurlu,mutlu oldukları zaman bu şekilde yatarlarmış.



Veeeee en güzel resmi en sona bıraktım.Geçen gün kucağımda yatarken tam 4 kere esnedi kerata.Sonuncusunda foto çekmeyi akıl edebildim.Kamera kucağımda beyefendinin esnemesini bekleim dakikalarca.Bu arada ben ilk defa bir tavşanı esnerken gördüm.Aslında esnemekten çok bağırıyor gibi çıkmış resimde.


26 Mart 2013 Salı

Amigurumi Tavşan (Winnie the Pooh)


Winnie the Pooh serisinn son oyuncağını da örmüş bulunmaktayım.Serinin diğer oyuncaklarına da bakmak isterseniz buraya tıklamanız yeter.


25 Mart 2013 Pazartesi

Amigurumi Roo


Winnielerden ilk önce bunu örmüştüm.Yeğenim istemişti benden.Daha sonra devamı geldi.Bütün seriyi tamamladım.







22 Mart 2013 Cuma

Etamin Mantar



Mantarları çok sevdiğim için cüceden sonra bir de mantar işledim etaminden,ama ne yapacağıma karar veremedim.Yastık yapmayacağım kesinlikle çünkü odam yastık doldu artık.

21 Mart 2013 Perşembe

Kabaklar

Berkecan da sonunda silikon tabancası aldı benden görüp.Artık bize gelirken tabancasını da getiriyor hadi bişeyler yapalım diye.Bu kabakları da onunla beraber yaptık.

20 Mart 2013 Çarşamba

Karatahta Boyası


Sonunda ben de kendime bir tahta yapabildim.Aslında daha tam bitmedi ama şimdilik böyle kullanıyorum.İkea'ya gidince altına tahta raf alıcam silgi,tebeşir falan koymak için.













19 Mart 2013 Salı

Amigurumi Tiger (Winnie the Pooh)



Eeyore'dan  sonra Tiger tam benzeyince moralim düzeldi biraz.Nasıl bitti ben de anlamadım.



15 Mart 2013 Cuma

Amigurumi Piglet


Bu aralar Winnie the Pooh karakterlerine taktım kafayı.Hepsini örmeye niyetliyim.